Dags att buga djupt och säga TACK KURR TACK!

Tre hjältar utnämner jag med egen Tass idag:
Stora matte, matte och katthemmets ordförande Sandra, som (Med hjälp av en Wikki FlatCat faktiskt!) sålde lotter och kattsaker och på detta sätt tassade in hela 4 200 kronor till Örebro Katthem! Ett verkligt bra resultat eftersom besökarantalet på kattutställningen var lite glest – det var ju så fint väder och krockade också med Wadköpings medeltidsmarknad.

Men det ska tassas ett stort och hjärtligt TACK direkt till följande:
– Utställningsarrangören NERK naturligtvis som låter oss vara med vid varje utställning, vilket ger Örebro katthem en fantastisk chans att både visa upp och berätta om sin verksamhet, och att samla in pengar till verksamheten!
Hill’s och representanten Tomas, som skänkte monterns foder till katthemmet! Särskilt glada är vi för det kattungefoder som just nu behövs i stor utsträckning!
– BeCats som skänkte kattgodsaker, flera lådor!
– Ida Fransson som skänkte underbara saker till mig att ha till Wikki-auktion till förmån för behövande katter!
– Alla utställare som skänkte av sina vinster och varuprover till våra behövande katter!
– Alla som köpte lotter, myntakuddar, vykort m m eller skänkte slantar i insamlingsbössan!

Stort tack också till alla er som delade sina kattberättelser, upplevelser och minnen! Vid katthemmets bord möts vi, alla sorters kattälskande människor, med tankar både av gläjde och sorg! Hit kom den rara damen som mist sin älskade misse veckan innan och undrade om vi ville ta emot kattmat som hon inte längre behövde – vi fann tröst i att lyssna till hur kärleksfullt också en sådan situation kan vara… Vi mötte den lille Hugo, vars fingrar var så små att lotten rullade ihop sig om dem… Eller glade Jesper, med sin ”kärra”… Så även damen som varit engagerad i att få hjälp till den kattmamma med 6 ungar som nyligen räddats – det kändes bra att få berätta att hela kattfamiljen finns i ett tryggt jourhem nu! Och många fler som vi inte känner till namn men som har räckt ut en hjälpande Tass! Tack alla!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Dags att buga djupt och säga TACK KURR TACK!”

  1. Lämnar rörda & berörda små mjuka tassar här…
    Ni är otroliga & detta värmer i tass,själ & ♥

    /Jam Kram & NosePûssar från oss!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *