Lite mera Smurfen…

När man träffar på en Sann KattPersonlighet, så uppstår Kärlek. Ibland får jag en känsla av att somliga katter skickas av SkaparKatten till oss med ett Särskilt Budskap. Och somliga för att sprida en våg av Godhetens Värme, sprungen ur en Älskande Själ… Smurfen är en sådan!

Här gosar han matte och Anna samtidigt!

Varje människa som möter Smurfen grips av hans utstrålning av villkorslös godhet – hur han mitt i sin egen smärta ändå har energi att ge ömhet till alla, absolut alla… Det är dessutom obegripligt varför en sådan här kärleksfull kattherre lämnats ute så länge som han gjort. Trots att han varit sjuk, smutsig, sliten och tufsig så har han burit en värdighet och en inre skönhet. Och vi hoppas innerligt nu att han ska återvinna hälsan och bli en frisk och stark katt som kan ägna många fler år att ge av sin värme till de människor han möter! ”Denne goe smurf!” som den norske veterinären uttryckte sig…

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

12 reaktioner till “Lite mera Smurfen…”

  1. Mjau det gör vi också! Nu ska Smurfen bara komma på att det inte gör ont att kissa längre så att han inte går och håller sig i onödan… TassKram Wikki

 1. Han är verkligen alldeles oemoståndligt charmig, denne Smurf! Härligt att han är hemma igen, måtte han nu snabbt återfå krafterna och få må så bra som han – och alla andra katter! – förtjänar!
  Kramar och tassklappar

  1. Mjau, och alla ni som bidragit till att hjälpa honom kan sträcka stolt på er! *blink*
   NosPuss Wikki

 2. Snart blir jag lite avis på Smurfen, matte bara sitter och suckar varje gång hon ser honom och säger att åååh vad hon skulle vilja ha honom. Matte undrar om de tror att han kommer att få bestående njurproblem, men det kanske är för tidigt att säga? Jag håller tassarna för Smurfen fast jag är lite avis.
  *nosbuffar*

  1. Mjau, hur Smurfens framtid ser ut hälsomässigt är för tidigt att säga – han ska på återbesök till Djursjukhuset och då får vi veta mer…
   Var inte avis, Alice, för jag VET att din matte ALDRIG låter nåfon annan kisse ta din plats i hennes hjärta! Säkert!
   TassKram Wikki

 3. Han ser helt fantastisk ut Wikki! Vilken stilig katt herre han är! Man kan nästan se genom bilderna att han är helt underbar.

  Vi änskar så förtvivilat ett nytt för evigt hem till honom!

  NosPuss Sven och Signe

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *