Dagens kram

httpv://www.youtube.com/watch?v=Vw4KVoEVcr0

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

16 reaktioner till “Dagens kram”

    1. *kurr* Man minns hur det kändes att bli kramtassad av en gosig kattmamma… TassKram Wikki

  1. herregud! det här är tamejfasen det sötaste jag någonsin sett tror jag! åååå så fina de e! katter e så fina djur! <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *