Jag försökte…

…snabbt tassa ett eget inlägg igår på Katthemmets interna Gästbok med hälsning till Smurfen, och så här blev det:

Tänk att den inte förstår vanlig kattiska???

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Jag försökte…”

    1. Mjau, om jag får säga det själv alltså, så känner jag mig allmänkattligt normal – lite lust att klättra i gardinerna just nu, men annars lugnt…
      TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *