Bilder från vårt loppis! Kom och köp!!!


Jossan och Minja kollar vad som finns… Bara att bjuda!
Det finns en hel liten gammaldags trädgårdsmöbel att bjuda på!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

12 reaktioner till “Bilder från vårt loppis! Kom och köp!!!”

 1. Ett riktigt eldorado för shoppare med kattliga preferenser 🙂 Hade vi haft trädgård hade vi satsat på möblemanget, ser ju både snyggt och bekvämt ut, i vanliga fall får man oftast välja det ena eller det andra 🙂
  Hoppas ni får in kattiljoner med pengar!
  Kramar och tassklappar

  1. Mjau vi är jättenöjda, fast möblemanget har vi kvar så det får väl bli en vända på Blocket… Det blev massor av fina saker över också – så vi kan nog ha ett Loppis till någon dag! NosPuss Wikki

 2. Hoppas att vädret varit bättre i Örebro än här i Strömstad. STORM+REGN=Toppen Kramisar Nalle.

  1. Vi slapp regn, mest tack vare att Matte och Stora matte monterade upp ett stort partytält. det blåste rejält dock så tältet fick förankras rejält med allt möjligt inkl silvertejp…. Ni vet ju tältregeln: Sätter man inte upp tältet så regnar det, men sätter man upp tältet så regnar det inte! Men många solglimtar blev det inte heller vad gäller väder – däremot vad gäller soliga möten med goda människor! <3 <3 <3
   TassKram Wikki

  1. Det blev jättebra även om det inte kom så mycket folk. Det var loppis på sjuttitretton ställen i Örebro verkade det som. Men vi är nöjda ändå!
   NosPuss Wikki

  1. Mjau hurra vi fick in över 3000 kronor!!!! Trots skräpväder och blåst och glest med besökare!
   TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *