Nu packar vi Loppis-saker för fullt!

Mjau, kan inte jag få följa med och vara MarknadsKatt precis som Sören?
LoppMarknadsKatt?!!

Jag kan i alla fall fixa lite Buskologi som Sippo, så det så!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Nu packar vi Loppis-saker för fullt!”

  1. Vilken fin bild det var på dig. Man ser verkligen hur du utför ditt uppdrag med stort allvar. Jag tycker nog nästan att du borde ge ut den bilden som en idolbild eller vad det nu heter.
    Tass tass.

  2. Jag jamar instämmande med Sippo! Mjausingen vilken fin bild det var på dig!
    *nosbuffar*

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *