Äntligen kom matte hem!

Idag har husse och matte jobbat och vi katter har haft det förfääääärligt…. lugnt och skönt. Men i morgon är vi lovade kaos för då kommer Stora matte. Då vet man aldrig vad som händer! Men det brukar bli kul kaos, gos och pussar, plus att hon serverar smaskig mat oftare än vad matte gör…

Men nu är matte trött så jag ska gosa in mig hos henne och softa lite…. Medans vi håller tassarna och väntar på rapport om Smurfen!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *