Vissa dagar vill man inte gå in igen!

Det är så kattsingens skönt ute – jag bara myser! Helt perfekt att ha kort päls nu också!
En som också myser ute är Landetkatten Mjurre, som mår gott ännu:
Sådana här sköna saker blommar nu på Landet:
Rödvitrandig gullviva ”Hose-in-hose”, lite speciell. Och så massor av körsbär:
Ser ni humlan uppe till höger!?    <3  <3  <3

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

20 reaktioner till “Vissa dagar vill man inte gå in igen!”

  1. Mjau, man skulle… Jag skulle vilja ha en direkt-skyttel till Landet och vara där på lediga dagar…. TassKram Wikki

  1. Mjau, men jag var ju tvungen att tassa ut och titta till min lilla skatungekompis… Som lärt sig flyga nu! *spinner*
   TassKram Wikki

  1. Mjau, det är skönt att vara ute på Landet! *spinner*
   Tack för jättebra nyhetstips!
   TassKram Wikki

  1. Mjau, kanske du kan prova att gå ut i sele och koppel med dina människor? Det är inte alls svårt att koppelträna människor, jag fick mina koppelvana på bara ett par veckor! Man ska bara tänka på att ta det väldigt väldigt lugnt i början. NosPuss Wikki

  1. Mjau, man kan bli lätt grillad och nu är det skönt för jag har en perfekt vårpäls! NosPuss Wikki

  1. Mjau, pälsen har växt rätt bra, så nu ser jag inte längre grisskär ut på de vita partierna i alla fall! Men på de klippta delarna är den inte längre än knappt 5 -6 mm, och det är alldeles lagom nu i värmen! *spinner*
   TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *