Sören gjorde det igen!

Jag tänker många gånger på att helt underbara fanTASStiska katter går hemlösa – det är så märkligt?! Det är en stor förlust i kattvärde som aldrig blir sett och älskat. ..

Se bara på hittekatten Sören Fernström, som kom från Katthemmet Kompis till Nalle och blev MarknadsKatt och UtställningsKatt!

I helgen knep han ett BIS igen!

Här är det domaren som fascinerat bedömer den lååååååååååååååånga svarta svansen och Sören väntar lugnt tills det är klart – han är så cool!

Givetvis kelade han sig till en extra present också och visade på Dackekattens utställning i Eksjö att en hittekatt kan vara bäst!
På samma utställning fanns min vän prinsessan Indra och hon visar också x-fin svans:

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

10 reaktioner till “Sören gjorde det igen!”

  1. Mjau, jag ska få träffa Sören i juni när vi båda ska vara på Landet… Hipphurrjam! NosPuss Wikki

 1. Måste säga att det var fantastiskt roligt att träffa Indra och hennes mysiga matte. Hon hade inte bara en fantastisk svans utan även en underbart mjuk o go päls. Indra alltså och Matte Monika var också en härlig tjejj kan ni tro. Det är så otroligt roligt att träffa en massa kattvänner när man är ute så här.
  Kramisar
  Nalle

  1. Mjau, jag är faktiskt lite avis på att du kan träffa alla dessa människor… Men å andra sidan får du ju träffa mig också! *fniss*
   NosPuss Wikki

 2. Javisst är det kul att träffa mysiga kattmänniskor! Som Nalle då, matte blev tokglad när hon fick syn på Nalle och hennes superfina Sören! jag fick också träffa Nalle och hennes andra tvåbening som hade en blixtapparat! jamarns vad det blixtrade…

  Sören fick ett jättefint pris…å det är han värd, så snäll och vacker som han är…

  Jag fick också ett fint pris…det heter visst CAP och matte blev väldans stolt över mig! Hon sa att hon ville att jag skulle få fler såna så hon ska dra med mig på utställning i Kalmar i sommar…Hmmmmjam, fast då måste jag banta lite först säger matte

  Kanske får Bastian följa med också?

  Nospussar

  Indra

  1. Mjau, det låter spännande! Grattis till ditt pris! Själv har jag nobbat utställningsringen, men jag ska skicka matte och Stora matte att jobba på NERKs kattutställning här i Örebro i början av juni med att ha lotteribord för Örebro Katthem där. Vill du ställa ut dig i Örebro någon gång så ses vi kanske?! *buff*
   TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *