Nu strular kommentarsfunktionen istället….

Jag tror att jag explosiderar???!!! SupportKatten!!!!!!!!!!

Först kunde folk inte komma in på bloggen. Sedan kunde man se att ALLA kommentarer – inkl ens egna svarskommentarer – kom från samma IP-nr, ganska osannolikt, eller hur? Nu så verkar det gå att läsa bloggen men nu går det inte att kommentera ALLS…

Den som vill mig något akut får maila på bloggkatten@hotmail.com!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Nu strular kommentarsfunktionen istället….”

  1. Mjau, jag för står att du blir frustrerad! Det är sååå tråkigt när bloggar krånglar, man blir så tassfattig. Hoppas att det kommer att fungera bra, därför så testar jag att lägga ett tassavtryck här och kolla så att det fungerar, kurr kurr.
    Ha en fin kväll, NosPuss! 🙂

    1. Underbart Felix, nu har söta SupportKatten Maria tassat rätt på allla felen, tror jag. Hon var en Räddande Ängel och jag är så glad! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *