Hurra för SupportKatten Maria

Nu har hon lagat mina kommentars-funktioner, så jama på bara! *svansdans*

Jag hoppas att inte alltför många av er tröttnat på min krånglande blogg – det är ju inte meningen att ställa till det heller när supportteamet gör ändringar och uppdateringar, deras syfte är ju att förbättra. Nu blev det några buggar och lyckligtvis så var de inte av den arten att det slank in ett virus och åt upp mina dentabits eller förskingrade PensionsKattLådan för Liv nr 9!

Nästa tjänst jag ska be SupportKatten att ta itu med är att spärra de otaliga spam-kommentarer som på franska erbjuder bizarra tjänster i sammanhang som det är omöjligt att beskriva… Människans sjuka fantasi är outgrundlig, och hur sådana här kommentarer slinker in på en enkel kattblogg, det är inte så kul som det låter – inte ens på franska!

Och så ska jag planera nästa auktion, till förmån för Örebro katthem… Kommer under veckan!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

14 reaktioner till “Hurra för SupportKatten Maria”

  1. Oj då kanske vihar ett spamfilter också – fast med lite småhål i? Måste undersökas!
   NosPuss Wikki

    1. Mjau, jag ska i så fall ta den braiga klumpbildande kattsanden och packa ned i hålen?! *fniss* Det borde täta det mesta!
     NosPuss Wikki

  1. Mjau, tur att det finns supportkatter! *svansdans*
   NosPuss Wikki
   (Precis som att det är tur att det finns en Nalle!)

 1. Bra support är värt guld ^^
  Några spamkommentarer har jag inte fått till mina bloggar. Men nu byter jag ändå bort metro o går över helt till WordPress. Så ni vet vart ni hittar mig i fortsättningen. ^^

 2. Hmm så skönt att kommentarsfunktionen funkar…Matte blev skitsur när hennes kommentar kommenterades med att hon minsann inte var berättigad att lägg in några inlägg här inte..så de så

  kurrjam

  Indra och Bastian

  1. Mjau, det var många som blev ledsna och undrade vad som pågick – men när jag loggade ut och försökte kommentera mig själv, så fick jag också samma knäppa svar. Skönt att det är borta nu! Och det förstår ni väl att jag absolut INTE skulle vara dum mot någon av mina läsare och vänner på detta sätt!
   NosPuss Wikki

 3. Det är så otroligt enerverande när det inte funkar, skönt att ni har fått rätsida på det nu 🙂 Det där med spam – undrar om det är ordet ”cat” som drar till sig vissa suspekta figurers uppmärksamhet…
  Vi har problem med våra servrar så det kan stå och ”tugga” i evigheter innan det händer något, och så slutar det ändå alltsomoftast med att man får meddelandet ”Ooops, something went wrong”. Katten så tröttsamt, det kan ju ta evigheter att besvara några kommentarer…
  Men vi har också ett spamfilter precis som Sippo, kanske supportkatten kan ordna ett till dig också? 🙂
  Kramar och tassklappar

  1. Mjau, det ska ingå här någonstans, så jag får väl se till att höja säkerheten något… Vissa inlägg tycks dra till sig mer sådant än andra, så man kan ju fundera på varför. Vi snälla katter borde ju inte dra tillc oss sånt! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *