Det finns alltid en kvar…


Jag tassar in på JEARS facebook och ser bilder på magra, rädda och räddade djur… Dessa tre katter har dock räddats till Animal Friends Nigatas djurhem. Och tänker på hur många det finns kvar där ute i den övergivna zonen vid Fukushima. *morrhårsdarr*
httpv://www.youtube.com/watch?v=bVeUhXQq3yU

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *