Sista spännande auktionsminuterna!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Sista spännande auktionsminuterna!”

    1. Men oj oj oj ni har ju redan vunnit auktionen ändå???! Ta det luuuuuugnt!
      TassKram Wikki

        1. Det kan ni tassa i backen på! Livbojen tackar ja till varje krona – det får in små missar i drösar och försöker rädda så många som bara går! Mjua, ni vet ju redan hur ni ska sätta in slanten, så det behöver jag inte jama om! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *