Grattis till AuktionsVinsten, Indra och Bastian!


Ni är alldeles vilda på auktioner, det märker jag! Nu satt i alla fall det slutliga budet som en smäck, och jag tror att Livbojens alla misseungar kommer att uppsKATTa att få lite hjälp med alla vaccinationer och pyssel som kommer att behövas!

Tack Indra och Bastian för den goa gesten att lägga på ”ytterligare en 50-lapp” på slutbudet! Ni är helt otroliga! Och så ska jag hälsa från Mjurre och jama ett stort TACKJAM för den uppskattade stora påsen med ännu mer godsaker som kom här om dagen! *spinner* Ni vet verkligen att räcka ut Tassen till en MedKatt! *svanshonnör*

Nu ska jag klura ut vad som ska med i denna auktions goodiebag! *buff*

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

16 reaktioner till “Grattis till AuktionsVinsten, Indra och Bastian!”

 1. Tusen TassTack Indra & Bastian som gav oss de här välbehövliga pengarna till våra missar i Livbojen. Vi har många projekt på gång, bla hjälper vi en kattsamlare så hon slipper avliva sina friska fina katter, vi har även tagit en del omplaceringskatter som hotats till livet pga en eller annan orsak, ja sen har vi även flera skyggisar som det tar månader för att hitta hem till och de behöver mat fortlöpande månad efter månad…så tack-jamande ljud kommer nu från våra kissar i kör här och jag hoppas att ni känner att ni sträckt ut en tass och hjälpt någon/några för det har ni verkligen gjort!!!

   1. Vi känner att det gör gott i hjärtat att kunna sträcka ut en hjälpande Tass, så det gör vi så gärna. Vi vill också tacka dig Wikki för att du gör det möjligt att på ett så trevligt sätt kunna vara till nytta

    Indra, Bastian och Matte

    1. Mjau, jag gör så lite så lite – tassar ihop några saker och ger bort, mest. Det är så roligt att hjälpa till att hjälpa ju…
     NosPuss Wikki

 2. Kurrjam! Nu blev Matte glad och vi blev också glada så vi spinner ikapp! Vi ska tassa in pengarna på Livbojens konto jättesnart….Matte har det i banklistan fnissjam!

  Gamle Bolzmann ler från Katthimlen åt Mjurre, han lägger en mjuk lurvig tass på Mjurres huvud och nickar förnöjt. Ät och må bra gamle vän säger han, stanna hos dina tvåbeningar länge ännu! Dom behöver dig!

  Nospussar…

  1. *sniff* Mjau, och vi behöver vår Gamle Mäster Katt också, han som bara ska finnas hos oss på Landet när vi är där… Lite blyg och försynt, men vänlig och trygg.
   Tack säger vi så klart! Innerligt tack!
   NosPuss Wikki

  1. Mjau, det kommer en sådan redan nästa vecka! Stora mattes födelsedagsauktion! Till förmån för ÖrebroKatthem!
   NosPuss Wikki

 3. Grattis Indra och Bastian!
  Hoppas ni får en lika fin goodiebag som vi fick!
  Matte hämtade ut vårt fina paket på posten idag och vi måste jama att det märktes verkligen att det var en katt som packat det.
  En helt perfekt kattong i precis lagom storlek, den kommer vi ha skoj med i många timmar.
  Ett jamarns bra snöre runt om paketet, det har jag jagat runt länge med ikväll.
  Massor av gottis till oss och dessutom mattes favoritgottis – kan det bli bättre?
  Roliga leksaker och fina böcker och annat skojsigt.
  Och sist men inte minst ett jamarmysigt skinn! Ååååhh vad gosigt det är! Perfekt att ligga och kloa på, man riktigt sjunker ner med hela tassarna. *kurr*
  När jag passade på att ta en kattlur på skinnet så satt matte och läste ena boken och skrattade så tårarna nästan rann.
  Stort tack snälla Wikki för alla fina saker!
  *nosbuffar*

  1. Mjau, så underbart att höra att KATTongen kom fram som den skulle! Kan vi få ett litet foto av Alice på skinnet sedan!?
   NosPuss Wikki

   1. Jag skall be matte tassa över ett när hon kommer hem från jobbet, hon var redan igår framme med blixtapparaten…. Tänk att man aldrig skall få kattlura ifred utan att det skall blixtras.
    *nosbuffar*

    1. Mjau, det är väl kul att bli porträtterad? Vi katter gör oss ju så bra på bild! NosPuss Wikki

  1. Snart kommer en nya auktion med nya chanser, kompisar! Tack för era bud!
   NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *