Jag bloggar i alla fall!

Sedan överflytten av min blogg från Metro till WordPress, så ser den ju ”lite fjåsig ut” – och det får ni stå ut med att den gör ett tag till. Matte och jag är lite fundersamma på hur allt ska göras, och nu kommer hon att ha ett mer än heltidsjobb att sköta den närmaste veckan, så fixandet får dröja lite. Visst, vi har service-husse hemma kvar, men han är mer praktisk för att sköta andra bestyr som matlagning och sånt!

Men fina bilder och lite inlägg ska vi försöka hinna tota ihop ändå! Och leta fler vårtecken! (Även om det är ruggigt i dag!)

Under tiden kommer dagens tema: Katter med kamouflage! Enjoy:

Det började med att vi hittade denna bild ovan – ser ni katten? Så dök det bara upp fler och fler och fler kamouflerade katter…

Just den här årstiden med fjolårsgräs är en utmärkt tid att göra sig osynlig för bruna och randiga katter!

Mer bilder kommer – men nu ska vi ha frukost!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

3 reaktioner till “Jag bloggar i alla fall!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *