Surprise faktor!

Mjau, nu har jag äntligen vilat upp mig efter eftermiddagens nervkittlande auktionsraffel! Hade vi inte haft en deadline just kl 15.00 så undrar jag hur långt katten Alice kontra missarna Dui och Deco kunnat gå ifråga om att toppa varandras bud?!

Det braiga är ju att det verkligen framgår exakt i tid när buden kommit in, så att de gäller! Nu lovade jag ju att berätta om vad mer som ingick i auktionspaketet, men allt ni får veta så här långt är att det följer med en snygg handsydd necessär som ser ut så här:

Necessären har jag fått i gåva de rara damerna i ”Påfåglarna” – de syr burskynken, kokarder och fina saker till kattutställningar, där jag brukar träffa dem när vi har lotteribord för katthemmet. Och den är fullproppad med saker, men vad det är, det får Dui och Deco avslöja själva!

Ännu en gång tack! *spinner*

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Surprise faktor!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *