Grattis till AuktionsVinsten!

Mitt livs mest spännande auktion var detta! En strid på mikrosekunderna mellan katten Alice och kompisarna Dui och Deco… och jag unnade samtliga dessa generösa katter att vinna! Verkligen!

Men precis prick på sekunden kl 15.00 tassade Dui och Deco in ett slutbud på 1 600 kr och vann – knappt 15 sekunder innan hade nämligen Alice höjt sitt bud till 1 500 kr! Jag hann knappt med att skriva godkänt på kommentarerna ens! Oj oj det är så mina morrhår skakar fortfarande!


Grattis Dui och Deco är nu ägare till ett härligt fluffigt fårskinn som marknadskatten Sören och matte Nalle skänkt, samt till alla de andra småsakerna och lite till! (Senare i kväll ska jag avslöja vad det är!)

Jag tackar så innerligt för det generösa budet och vet att det kommer till nytta!

Beloppet sätts in på Södertälje Katthems konto postgiro: 389341-9 och märk det med ”Wikkis Auktion” så vet de vad det ska användas till: Sjukvård till kissen som katten Lilja skriver om på katthemmets blogg, och om det blir slantar över till andra behövande missars vård.

I priset ingår också att få bestämma helt och hållet vem som ska få förmånen att ta emot behållningen av nästa auktion, som kommer som ett påskägg lagom till påskhelgen!!! (Jag måste ju få tillfälle att samla ihop ett bra auktionspaket att stoppa i påskägget!) Så ni har gott om tid att fundera tills dess!

Ännu en gång tack, alla ni som budat och deltagit! Tusen TassKramar!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

12 reaktioner till “Grattis till AuktionsVinsten!”

 1. Sören hälsar att Husse och Matte skickar genast upp ett nytt vitt skinn som Alice kan bjuda hem i stället.
  Kramisar Nalle

  1. Mjau, snälla Sören, det är inte meningen att jag ska ruinera er på skinnförrådet?! Men innerligt tack på förhand! Det går ju till den goda kattsaken som ligger oss alla varmt om hjärtat!
   NosPuss Wikki

 2. Sörens husse och matte är helt fankattiska! Vi är så glada att vi lyckats buda hem ett av de fankattiska skinnen.
  Vi har tassat över pengarna till Södertälje katthem så de får dem på måndag.
  Nosbuff

  1. Mjau, det är supersköna skinn, jag har kvalitetstassat flera stycken av dem och är mycket nöjd!
   Katterna på Södertälje blir nog glada (även om slanten kanske går till läbbiga mediciner – men de kan vara nödvändiga!) också!
   TassKram Wikki

 3. Oj vad glad jag blir! Egentligen skulle jag genast tassa över till min kompis, D kan vi kalla henne, och berätta vad som hänt. Men det kan jag inte, för eftersom hon ska ha medicin 3 gånger om dan så fick hon följa med vår hälsoansvariga hem under helgen. Men på måndag ska jag berätta. JÄTTETACK allihop.
  Sen har jag förstått att vi får bestämma vem som ska få behållningen från nästa auktion. Jag ska tala med D och återkommer med förslag. Lilja

  1. Mjau, jag tänkte nog att det var vinnaren Dui och Deco som skulle få bestämma om nästa auktion… Jag kanske uttryckte mig lite oklart… Men eftersom du är en av mina favoritpersoner så ska du absolut få bestämma mottagarna för en auktion också framöver! För jag har resurser till många fler roliga auktioner – som alla ska gynna någon katthjälpande kraft! *buff*
   Och jag är så glad så glad så glad att få vara med och tassa ihop detta paket som också hjälper lilla D!
   NosPuss Wikki

 4. Kattson och Lilja får gärna bestämma vart behållningen från nästa auktion ska gå, vi har så svårt att bestämma oss.Det skulle göra oss väldigt glada om de får bestämma Nosbuff

  1. Ni är gentlekatter som alltid! *rörd sniff* Tänk om hela världen kunde bestå av änglar som er!??! TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *