Vårtecken 2

daff
Våren har dragit in även hos min vän Cubby på Pike Market Place i Seattle! Här sitter Cubby – en f d hemlös katt – och är en levande reklampelare vid sitt bord där de samlar in pengar till sitt katthem! *spinner*

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Vårtecken 2”

    1. Cubby är en härlig katt med en härlig konstnärlig familj i ett underbart hem – de har genom åren hjälpt många utsatta djur! Jag skulle vilja åka till Seattle och träffa Cubby någon gång… *drömmer* TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *