Men en katt hittade hem

charliearticlelarge
Ingen mer än Charlie själv vet var han har hållit hus de senaste 1½ året, för så länge har han varit borta! Charlies familj hade fått uppgift om att han blivit överkörd och trott deras katt var död, ända tills han i fredags helt lugnt kom hemspatserande!

OskarshamnsNyheterna berättar att det felaktiga beskedet gjorde att familjen inte letat vidare efter sin kisse. Så det kan inte nog pekas på hur viktigt det kan vara att ha sin katt ID-märkt, och att följa upp: Att den som hittar en katt, må vara levande eller död, kontrollerar om den är märkt och rapporterar fyndet till polisen och gärna till närliggande katthem, om det finns – de hjälper ju till om det går att få katter att komma till rätta, samt sätter upp lappar i trakten om upphittad katt. Och likaså att den som mist sin katt, som i detta fallet, verkligen kollar att det är deras katt som hittats påkörd eller ej.

Som det är nu så kanske Charlie, som ändå verkar i ypperligt skick, har bott hos någon annan som kommer att sakna honom?

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

10 reaktioner till “Men en katt hittade hem”

  1. Oj,tänk vilken lycka för matte/husse när han kom hem,men…Visst kan någon annan sakna nu….
    Vktigt att Tassa Id märkning!

    /Tass Tasselitass……….

  2. Man förstår inte att det kan hända! Helt otroligt! Men som du skriver är det säkert någon som har haft den fina katten hos sig!

    NosPuss Sven och Signe

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *