Skuggtävlingen bidrag nr 4

Titta noga på den här fantastiska bilden av Yatzy som matte Tess har skickat:

b_yats
Det fascinerande är ju att Yatzys skugga ser ut att titta åt ett annat håll?!!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

13 reaktioner till “Skuggtävlingen bidrag nr 4”

  1. Alla inskickade skuggbilder är bara såååå kiffiga ocj väldigt spännande! Vad/vem är egentligen den där mörka filuren som ständigt följer? Skugga, aura, eller skyddskattängel…? *Fniss* låter fantasin flöda i betraktandet av bilderna… Buffar

  2. Alla inskickade skuggbilder är bara såååå kiffiga ocj väldigt spännande! Vad/vem är egentligen den där mörka filuren som ständigt följer? Skugga, aura, eller skyddskattängel…? *Fniss* låter fantasin flöda i betraktandet av bilderna… Buffar

  3. Alla inskickade skuggbilder är bara såååå kiffiga ocj väldigt spännande! Vad/vem är egentligen den där mörka filuren som ständigt följer? Skugga, aura, eller skyddskattängel…? *Fniss* låter fantasin flöda i betraktandet av bilderna… Buffar

  4. Alla inskickade skuggbilder är bara såååå kiffiga ocj väldigt spännande! Vad/vem är egentligen den där mörka filuren som ständigt följer? Skugga, aura, eller skyddskattängel…? *Fniss* låter fantasin flöda i betraktandet av bilderna… Buffar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *