Skuggtävlingen bidrag nr 3

Här kommer en häftig skuggbild från Sörpingskatterna Max och Måns:mmb
För husse Christer tipsar vad som händer om man vänder bilden upp och ned:mm_b
Ser ni att det ser ut som ett hjärta mellan skuggkatternas nosar och framtassar?! Visst är det fin syskonkärlek?! *kurr*

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

25 reaktioner till “Skuggtävlingen bidrag nr 3”

    1. Mjau riktigt vackert! Snygga pojkar är ju alltid mysigt att fotografera?! *fniss* NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *