Rutschkana…

picsanimatedcatwaterslidethumb1

Ni kanske inte vet om det, men en av mina favoritsaker att göra på våren – det är att åka i barn-rutschkanan borta på lekplatsen som är bortom andra änden av huslängan vi bor i!

Det ska vara en ljummen dag och solsken och så där sprittande i tassarna!

Och det bästa av allt: Man blir inte våt! Det bara killar i magen!

Prova själva! Ursäkta om filmen nedan är lite på fel ledd till en början… Men kolla min belåtna min på slutet:https://youtu.be/kKkflwPCr68


Snart är det dags igen! *spinner*

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

10 reaktioner till “Rutschkana…”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *