Mer räddning på väg…

Global Animal Org. har mängder av bra länkar på sin hemsida och uppdaterar informationen ofta.

World Vet’s skriver på sin hemsida:

jap5

World Vets is in Niigata, Japan right now with a shipment of veterinary supplies.  They are headed out in a few hours (daybreak) toward the hardest hit areas to make assessments and provide aid.  World Vets veterinarian Dr Koji Fukumura will be arriving in Tokyo on Friday and will be staying long-term as our in-country coordinator and to provide direct assistance to animals in need.  Several World Vets responder teams are  currently on standby as we assess the situation and collaborate with groups in Japan. 

Den som har FB kan följa World Vet’s insatser även där.

catinthedrawer

Något vi kanske inte har samma behov som en japansk matte/husse att tänka på så ofta är ”Hur förberedd kan man behöva vara?” i händelse av katastrof – men fundera ändå en stund: Vem tar hand om dina katter om något händer dig? Var finns en säker plats? Planera för det! Delar av de här tipsen kan mycket väl gälla för din katt också!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *