Mer från Japan

jap_loved_cat1
På räddningscentret i Kawamatamachi, Fukushima, sover en kvinna med sin älskade katt i famnen. Nu finns tre av Japans djurorganisationer förenade i Japan Earthquake Animal Rescue and Support och på deras Facebooksida kan man läsa mer om vad som händer!

20110314170738
20110314170738

Från katternas ö kommer också hoppfulla nyheter! En helikopter har varit där och både människor och katter verkar ha klarat sig bra: “Just to give everyone an update on Tashirojima, cat island. The people and cats are safe but short of food. A volunteer looked into transporting food by boat, but the is too much debris in the water. A helicopter is the only way. The army will probably get a helicopter ready soon so we are looking into the possibility of asking them to take cat food too.” berättar Japan Earthquake Animal Rescue and Support.

Det finns alltså resurser att ta till de drabbade områdena, problemet är bara att ta sig fram över huvud taget, då vägar och vattenvägar överallt är förstörda och fyllda med bråte från tsunamin. Hjälp till de drabbade människorna och djuren är alltså på väg… Hoppas att det inte blir fler jordskalv nu! *knäpper tassarna*

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

21 reaktioner till “Mer från Japan”

  1. Mjau, vi har som tur är fått goda besked från alla vänner… Men tänker på alla dem som inte haft samma tur! *buff* NosPuss Wikki

  1. Mjau, vi har som tur är fått goda besked från alla vänner… Men tänker på alla dem som inte haft samma tur! *buff* NosPuss Wikki

  1. Mjau, vi har som tur är fått goda besked från alla vänner… Men tänker på alla dem som inte haft samma tur! *buff* NosPuss Wikki

  1. Mjau, vi har som tur är fått goda besked från alla vänner… Men tänker på alla dem som inte haft samma tur! *buff* NosPuss Wikki

 1. Mjaaaa men Wikki, du kan tro att vi tänkte på dessa kisekatter (också)!!! Ditt inlägg och fotona från den magnifika ön etsade sig fast hos oss. Det väääärmer i hjärtat när vi läser din rapport från Kattön, ett mirakel!!! Tasskramar med svansdans!!!

  1. Mjau, jag blev också fångad av de vackra bilderna och tänkte ”Nej det får inte hända dem något!” – puh! NosPuss Wikki

 2. Mjaaaa men Wikki, du kan tro att vi tänkte på dessa kisekatter (också)!!! Ditt inlägg och fotona från den magnifika ön etsade sig fast hos oss. Det väääärmer i hjärtat när vi läser din rapport från Kattön, ett mirakel!!! Tasskramar med svansdans!!!

  1. Mjau, jag blev också fångad av de vackra bilderna och tänkte ”Nej det får inte hända dem något!” – puh! NosPuss Wikki

 3. Mjaaaa men Wikki, du kan tro att vi tänkte på dessa kisekatter (också)!!! Ditt inlägg och fotona från den magnifika ön etsade sig fast hos oss. Det väääärmer i hjärtat när vi läser din rapport från Kattön, ett mirakel!!! Tasskramar med svansdans!!!

  1. Mjau, jag blev också fångad av de vackra bilderna och tänkte ”Nej det får inte hända dem något!” – puh! NosPuss Wikki

 4. Mjaaaa men Wikki, du kan tro att vi tänkte på dessa kisekatter (också)!!! Ditt inlägg och fotona från den magnifika ön etsade sig fast hos oss. Det väääärmer i hjärtat när vi läser din rapport från Kattön, ett mirakel!!! Tasskramar med svansdans!!!

  1. Mjau, jag blev också fångad av de vackra bilderna och tänkte ”Nej det får inte hända dem något!” – puh! NosPuss Wikki

  1. Vi kan ju alla sträcka ut tassen lite… Finns många bra rapportsidor som börjar komma igång också! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *