Undrar hur det har gått…

neko

…för de gamla människor och alla de katter som bor på den vackra ”katt-ön” Tashirojima, nära Sendai och mest troligt rakt i vägen för den fruktansvärda vågen? Fanns någon plats på ön dit de kunnat fly – och hann de?!                                                  *gny*

neko1

Jag hoppas: Att en klok gammal katt tog täten och ledde sina ungar och flockmedlemmar uppåt kullarna – och att kanske någon lika klok åldring förstod det som djuren kände och följde med?

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

39 reaktioner till “Undrar hur det har gått…”

  1. Mjau, kanske SkaparKatten håller en MirakelSvans skyddande över Katternas Ö – man kan ju alltid hålla tassarna för det! NosPuss Wikki

 1. Vi håller tassarna för det här med! Djur brukar ju ha en förmåga att känna fara innan tvåbeningarna så vi hoppas att de även fick med sig sina hussar och mattar och alla andra.
  *nosbuffar*

 2. När vi läser denna text och ser bilden på den undersköna katten så känns det som att vi ska börja gråta hejdlöst… låt det ha skett ett MIRAKEL!!! Vi önskar å det allra högsta att katter och människor där har klarat sig väl behållna!!! *snyft* tasskramar

 3. När vi läser denna text och ser bilden på den undersköna katten så känns det som att vi ska börja gråta hejdlöst… låt det ha skett ett MIRAKEL!!! Vi önskar å det allra högsta att katter och människor där har klarat sig väl behållna!!! *snyft* tasskramar

 4. När vi läser denna text och ser bilden på den undersköna katten så känns det som att vi ska börja gråta hejdlöst… låt det ha skett ett MIRAKEL!!! Vi önskar å det allra högsta att katter och människor där har klarat sig väl behållna!!! *snyft* tasskramar

 5. När vi läser denna text och ser bilden på den undersköna katten så känns det som att vi ska börja gråta hejdlöst… låt det ha skett ett MIRAKEL!!! Vi önskar å det allra högsta att katter och människor där har klarat sig väl behållna!!! *snyft* tasskramar

 6. Jaaa, så klart, Wikki, vi vill att ALLA ska må väl! Snyftningrna och tårarna blev ännu fler när vi klickade på länken ”gammal katt” och fick se de vackra bilderna från ön på de bedårande katterna och deras omgivningar… Vi får hålla varandras tassar i tankarna och intensivt önska! Tasskramar

  1. Mjau – vi håller tassarna, vi bildar en ring och sänder tillsammans våra starkaste kärlekstankar till de vackra missarna på den skimrande ön! *spinner* NosPuss Wikki

 7. Jaaa, så klart, Wikki, vi vill att ALLA ska må väl! Snyftningrna och tårarna blev ännu fler när vi klickade på länken ”gammal katt” och fick se de vackra bilderna från ön på de bedårande katterna och deras omgivningar… Vi får hålla varandras tassar i tankarna och intensivt önska! Tasskramar

  1. Mjau – vi håller tassarna, vi bildar en ring och sänder tillsammans våra starkaste kärlekstankar till de vackra missarna på den skimrande ön! *spinner* NosPuss Wikki

 8. Jaaa, så klart, Wikki, vi vill att ALLA ska må väl! Snyftningrna och tårarna blev ännu fler när vi klickade på länken ”gammal katt” och fick se de vackra bilderna från ön på de bedårande katterna och deras omgivningar… Vi får hålla varandras tassar i tankarna och intensivt önska! Tasskramar

  1. Mjau – vi håller tassarna, vi bildar en ring och sänder tillsammans våra starkaste kärlekstankar till de vackra missarna på den skimrande ön! *spinner* NosPuss Wikki

 9. Jaaa, så klart, Wikki, vi vill att ALLA ska må väl! Snyftningrna och tårarna blev ännu fler när vi klickade på länken ”gammal katt” och fick se de vackra bilderna från ön på de bedårande katterna och deras omgivningar… Vi får hålla varandras tassar i tankarna och intensivt önska! Tasskramar

  1. Mjau – vi håller tassarna, vi bildar en ring och sänder tillsammans våra starkaste kärlekstankar till de vackra missarna på den skimrande ön! *spinner* NosPuss Wikki

 10. Jaaa, så klart, Wikki, vi vill att ALLA ska må väl! Snyftningrna och tårarna blev ännu fler när vi klickade på länken ”gammal katt” och fick se de vackra bilderna från ön på de bedårande katterna och deras omgivningar… Vi får hålla varandras tassar i tankarna och intensivt önska! Tasskramar

  1. HealingSpinner för de gamla och för katterna allt jag kan! Håller er i tassarna och kurrar på! NosPuss Wikki

 11. Jaaa, så klart, Wikki, vi vill att ALLA ska må väl! Snyftningrna och tårarna blev ännu fler när vi klickade på länken ”gammal katt” och fick se de vackra bilderna från ön på de bedårande katterna och deras omgivningar… Vi får hålla varandras tassar i tankarna och intensivt önska! Tasskramar

  1. HealingSpinner för de gamla och för katterna allt jag kan! Håller er i tassarna och kurrar på! NosPuss Wikki

 12. Jaaa, så klart, Wikki, vi vill att ALLA ska må väl! Snyftningrna och tårarna blev ännu fler när vi klickade på länken ”gammal katt” och fick se de vackra bilderna från ön på de bedårande katterna och deras omgivningar… Vi får hålla varandras tassar i tankarna och intensivt önska! Tasskramar

  1. HealingSpinner för de gamla och för katterna allt jag kan! Håller er i tassarna och kurrar på! NosPuss Wikki

 13. Jaaa, så klart, Wikki, vi vill att ALLA ska må väl! Snyftningrna och tårarna blev ännu fler när vi klickade på länken ”gammal katt” och fick se de vackra bilderna från ön på de bedårande katterna och deras omgivningar… Vi får hålla varandras tassar i tankarna och intensivt önska! Tasskramar

  1. HealingSpinner för de gamla och för katterna allt jag kan! Håller er i tassarna och kurrar på! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *