Auktionsrapport lördag kväll!

Du har nu bara 26 timmar på dig att lägga in nytt bud på min auktion! Läget är så här just nu:

FJÄRDE BUDET: Dui och Deco bjuder 600 kr! *spinner*
FEMTE BUDET: 750 kr bjudet av
Indra och Bastian!

Jag minns hur det var när jag skulle avsluta den förra auktionen, och det kom in massor av bud i sista minuten + att min internetuppkoppling ville strula JUST DÅ så vill jag tydliggöra:

Bud som kommit in I TID enligt tidsangivning som visas i kommentarsfunktionen (D v s som jag INTE kan påverka eller redigera) är giltiga, även om jag inte hinner publicera dem före angiven tid – men jag lovar att vara så alert som bara går och visa!

tunnel2

I akutionspaketet ingår alltså:
– Johannas fina katt-tavla
– Två Målerås glasskulpturer
– En Wikki Goodie Bag med lite allt möjligt i, som tre kattleksaker, bland annat en mysig liten prasseltunnel att leka i!

Spänningen stiger…

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

5 reaktioner till “Auktionsrapport lördag kväll!”

  1. hej wiki och nova.
    vi har auktion på våran blogg till förmån för katthemmet kompis! kolla in våran blogg och sprid detta så katthemmet kompis får en bra slant!
    /tass

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *