Mer tecknad katt med SnabbTassDet är så imponerande att se denna tabbykatt växa fram – och man inser att det går åt MYCKET arbete på att skapa en vacker teckning!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

5 reaktioner till “Mer tecknad katt med SnabbTass”

    1. Vi utnyttjade våra kvinnliga rättigheter i precis samma grad soom vi gör året om! D v s vi gick i päls hela dagen och såg ytterst feline-feminina ut! *hög nos* TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *