Änglar finns

img_b42
img_b43
Tack Sambo och Roxy för det här fina kortet!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

5 reaktioner till “Änglar finns”

    1. *kurr* och vi som fått det känner värmen med hela hjärtat! Vi är bara små Tassar som hjälps åt att hjälpa andra hemlösa Tassar, så det känns viktigt att vara många! Tack alla ni andra, att ni finns! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *