Har ni missat min AUKTION???

Myran gråter att ingen har sett auktionen

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

10 reaktioner till “Har ni missat min AUKTION???”

  1. Nu har jag skrivit på bloggen om den 🙂
    Önskar att jag hade många pengar att kunna bjuda, men tyvärr 🙁 men kanske nästa gång!
    Tasskram
    Malin

    1. Tack söta Malin för det fina stödet – du vet ju så väl att det har också ett värde! ? NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *