En viktig utrustning

img_16
Oumbärlig på Örebro katthem!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

20 reaktioner till “En viktig utrustning”

 1. Haha såklart syster, det är vår lillasyster som varit i farten ;-). Utan kattmobilen blir det kaos!!! Eller lite lugn och ro kanske framförallt haha!

 2. Ja, den satt på ett paket hon fick av mig i julklapp (en annan mobil, som hon skulle kunna ha som separat katt-telefon). Rimmet gick ungefär så här:

  När katter är i nöd
  och läget är akut
  kan de ringa på den här
  så att kattaxin rycker ut!

  (Kattaxin = syster Annas bil). 🙂

  /Lillasyster Elin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *