Att få korgen…

sykorgmkatteroktagonalstimagex1

Tänk om man hade en sådan här snygg korg att ha sina Dentabits i?

Fast jag är rädd att mina klor då ganska snart skulle rispa skönheten…

Kanske är det inget större fel att fortsätta gömma kattgodiset i en gammal glassbytta, eller vad tror du, matte?

Ärligt talat, kärlek vid första ögonkastet gick över i konstaterandet att det var en pryl jag kan klara mig utan. I likhet med mycket mycket annat man hittar i nätbutikerna!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *