Sören på Växjö marknad!

marknadskatten

Min kära vän Nalle med Berömda Marknadskatten Sören drar till Växjö idag fredag + i morgon lördag 4-5 mars! Ja, goa husse Lasse är så klart med.

Givetvis kommer FlatCat Wikki (Om den fortfarande hänger ihop?!) att följa med!

Förr i tiden fanns en marknad i början av februari som kallades Sigfridsmarknad då knallarna kom och sålde skinn från vinterns jakt, det gällde nämligen att ta sig närmaste vägen till marknadstorget och det var medan isarna bar häst och släde. Nalle och Sören har som tur är inga sådana problem!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

15 reaktioner till “Sören på Växjö marknad!”

  1. Visst är Wikki lite luggsliten men i god Vigör och sitter på sitt Vanliga ställe bredvid och ovanför Tiggarbössorna. Hela Växjös befolkning har beundrat min nya kattmössa. Så nu blir det massinköp hoppas jag.
    Kramisar från Nalle,Lasse o Sören-

    1. Mjau, men släkt är också viktigt att Tassa sig väl med, så det blir säkert Mjausigt! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *