Kreativitet när vårsolen kryper in…

postldekatt
Vore inte en sådan här stilig postlåda något att ha på Landet? Jag ska be Stora matte att sluta städa och sortera föreningspapper, och titta på den här ritningen!
trkatter1

Och till katthemmets bord vid utställningar eller marknader kanske man kunde ha snygga skyltar som hålls i tassarna på en Sippo eller Wikki av den här modellen:

Nu ska jag leta efter fler varianter på katter i trä… Visst har vi en såg i förrådet, matte?!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *