Nya vänner i nya bloggar

Att Nikita börjat tassa en egen blogg efter flytten från katthemmet, det gläder oss alla! Den ska bli spännande att följa!

Men så har jag mött ännu en Sixten! En mycket elegant och välformulerad kattgentleman, vill jag lova… Jag har tagit mig friheten att snylta fram ett porträtt så att ni ser att det är en kraftfull personlighet:
sixten4
Sixten kom som present till sin husse från Örebro katthem, men är ursprungligen från Askersund. (Han är misstänkt lik en Julitakatt, fast det är han inte…) Av hans blogg har jag listat ut att Sixten och hans människor bor här i Örebrotrakten men stundom gästar gotländskt hav och har ett stort kapell att roa sig i ibland…

twinklescontacttwinkthumb

Lite som vännerna Klosterkatterna är Sixten tryggt förankrad i det kyrkliga. Så jag ser något av en vink från SkaparKattens Tass detta att vi hittar varandras bloggar!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

15 reaktioner till “Nya vänner i nya bloggar”

    1. Mjau, och jag pratade i morse med vår vän som en gång tog Sixten till katthemmet i Örebro (Hans första husse hade tassat över Regnbågsbron och ni fick han komma till en ny människa) som blev så glad så glad att få höra hur bra han fått det!
      TassKram Wikki

  1. Matte blev sittande halva kvällen och läste om Sixten.. En så njutbar läsning!

    1. Mjau, det är skönt att läsa väl skrivna ord! En lisa för katthjärtat! =^:^= NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *