Svarta Kattens Dag

Till Nikitas ära har jag letat reda på konstverk med snygga svarta katter:

flying_govinder_nazram
Govinder Nazrams ”Flying”
fluffyblackpeter_robinson
Peter Robinsons ”Fluffy”
maude_lewis
”Three cats” av Maude Lewis och ”Black cat” av Claude Theberge:
claude_theberge
Och avslutningsvis Picasso’s ”Jaqueline sitting with her black cat”:
picasso1
Visst hör konst och katter ihop?!!!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *