Idag börjar Nikitas nya liv

move

Jag kan tänka mig att Nikita på Södertälje katthem tillbringat hela natten vaken – precis som de flesta av oss katter brukar göra – men hon har gjort det på grund av packningsbestyr, för idag flyttar hon till en alldeles egen matte i ett alldeles eget Hem!

Det var i mitten av augusti som Nikita presenterade sig i blogghjälpens kolumn och sedan dess har de tillsammans skrivit otroliga TVÅHUNDRA inlägg – små dagboksanteckningar och rapporter från Nikitas väntan på en Egen Människa. Och se vart tålamod och dessutom mod, modet att inte ge upp, kan ta en liten katt!?!

Lycka till, kära Nikita, i ditt nya hem! TassKrama din matte från oss alla bloggvänner! *kurra kurra kurra*

(Du kan förresten läsa mer här om varför just svarta katter egentligen är lyckosammare än många andra…)

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

25 reaktioner till “Idag börjar Nikitas nya liv”

  1. Det är så underbart och vi är så innerligt glada för Nikitas skull! Och för hennes mattes – för Nikita har en alldeles egen, unik charm och personlighet!
    Kramar och tassklappar

  2. Utan alla snälla bloggares stöd och uppmuntrande kommentarer hade det varit svårt att kämpa så länge, men vi visste att vi skulle komma i mål till sist. Nu har jag gjort det! Tack alla.

    1. Mjua det har varit en modig och god kamp! Tack för att du inte gav upp! *spinner massor* TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *