FortiFloran går åt…

imgb237
Tänk dig att alla de här askarna med probiotikan FortiFlora*, dem fick jag gratis för att dela ut till katthemmen jag har kontakter med! Då ska du veta att EN ask kostar runt 300 kr att köpa på apoteket eller hos veterinären – så det var ingen pluttig present direkt! (Tack Gitte/Ewa och gänget på Purina än en gång!)

Stora matte har hjälpt mig att packa och skicka åt alla möjliga håll och vid mötet på Kattstallet för några veckor sedan passade vi på att tassa iväg riktigt många paket till alla vi träffade där, och som vi hoppas ska ha nytta av det: Kanske ha till nyss inkomna katter med lite känsliga magar i obalans efter svält eller dåligt kosthåll, eller katter som behöver lite extra nyttigt i magen.

Så nu börjar vi hoppas på att få rapporter om hur det går – om allt detta jobb med de små FortiFlorapaketen leder till att EN ENDA KATT mår bättre, så är det värt varenda sekund!!!!

*Produktbeskrivning lite kort: FortiFlora innehåller mjölksyrebakterier som gynnar tarmhälsan och tarmbalansen hos katter. FortiFlora kan användas vid diarré i samband med stress, antibiotikabehandling, kostförändringar, tarminflammationer eller om din katt har dålig avföringskvalitet. FortiFlora kan också användas i förebyggande syfte. Ska du t ex göra en bilresa som du vet upplevs stressande för din katt kan du ge FortiFlora innan resan.

Sådana snälla bacillusker sprider jag gärna. Det finns några paket kvar att posta och när veckan är slut hoppas jag ha en tom kartong kvar att leka i…

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

29 reaktioner till “FortiFloran går åt…”

 1. Just nu används FortiFloran på två kattungar som kommit från ett misärhem, de finns i jour i Kungsör via Livbojens verksamhet. Det kommer nog bli bra med deras små magar av detta, lilla Zac har dålig mage och behandlas just nu med preparatet. Tack Wikki för att du var så duktig o tassade ihop det till oss! Puss på morrhåret!

 2. Vilken toppenpresent! Vad det är härligt med så snälla tvåbeningar och fyrbeningar som ser till att det kommer till nytta på massor av ställen! Nosbuff

  1. Mjau – önskar bara att inte batterierna i min kamera tagit slut när jag var där… *suck* – såg så många häftiga katter!
   NosPuss Wikki

 3. Hej!
  Om du inte vet var du ska skicka de sista paketen så har vi en katt på Öbacka djurhem som har haft väldiga problem med magen. Det var ett tag sen jag var där men jag har hört att han fortfarande har lite problem.
  Jag vet ju inte heller om Öbacka redan har tagit emot ett paket, så jag skriver ändå 😉
  Hoppas att du hade en trevlig Alla hjärtans dag igår.
  Kram och nospuss Catta

  1. Mjau, då ska jag ordna ett paket i morgon till Öbacka så att de kan prova! Så klart jag räcker ut Tassen för det! NosPuss Wikki

 4. Hejsan!
  Vi tackar och bockar allra ödmjukast för de paket vi fick, de kom till mycket bra nytta! Det fungerar bra och verkar väldigt omtyckt av missarna också.
  Vi hade bla. två fyrbenta tjejer på kontoret som varit långvarigt dåliga i magen och detta hjälpte till. När vi sedan bytte ut all mat och började ge dem BARF också så blev de äääääntligen helt bra, en helt lysande kombination! Tack igen – nu ska vi bara hitta något billigt ställe att köpa fler påsar… 😉 Mvh, Tessan på Gotlands Katthem

  1. Å hurra Tessan, vad glad jag blir! Mjau BARF är ju så nära ”naturlig” kattmat man kan komma, så det var ju toppen! *svansdans* NosPuss Wikki

 5. Läste om Forti Flora Skulle vilja prova det på en liten katt jag tagit hand om. Förmodligen uttslängd 6 månader gammal. Har kastrerat och öronmärkt honom. Han är väldigt underviktig och äter mer än magen tål. Mvh Gunilla

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *