Vi har en Sally!

Somliga har en undulat i bur eller en gök i ett gök-ur. Vi har en egen hackspett! Hon heter Sally, säger husse.

imgb229
Matte säger att det är tur för mig att jag har en väldigt kort nos redan när jag bumpar ansiktet i fönsterrutan för att ta mig en titt på Sally, när hon sitter i kokosnöten med talg där utanför…

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *