Shaunnah mår bättre!

Nu hoppas vi krisen är över! Hon har kommit hem och t o m kunnat äta lite för egen maskin!

shaunnah1

Veterinären ultraljudade och kollade henne flera gånger under dagen och det låg inga blödningar kvar i buken, så det verkar som faran är över. Redan i förmiddags var hon piggare och spann och mjölktrampade, och ville inte ligga kvar i sin bur – katten som var döende i natt?!! Puh!

Och vilken veterinär dessutom –  han ville inte ta betalt…

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

30 reaktioner till “Shaunnah mår bättre!”

  1. Mjausingen vilka roliga nyheter! *kurr*
    Och vilken snäll vettis! Han är värd flera askar med dentisar…
    *nosbuffar*

  2. En sån underbar veterinär och en sån fantastisk liten katt! Håller alla tassar att det fortsätter åt rätt håll!!

  3. Underbara lilla sköldpadda. Du håller fast vid livet och du har fått en underbar hjälp av vetrinärer, jourhem, kontaktperson och andra som bett och slitit för att du skall leva. Lycka till i ditt nya hem, som du snart får flytta till!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *