Wikki Auktion Time!!!!

Auktion nr 1 ”Prickig”:
Kan man inte få en Wikki så kan man få en Prikki! Till förmån för Örebro Katthem kommer här en uppiggande Auktion:
imgb223
Ett stort maffigt fårskinn i vitt och chokladbrunt (Inte svart även om det ser nästan ut så på fotot!) med lite creme-schatteringar – superlent och mjukt! Mått 110 x 60 cm ungefär. Och den lilla svart-vita träkatten som är ett servettställ följer med!
Höj tassen och lägg ett bud i kommentar som vanligt!

Auktion nr 2 ”Mysig”:
Till förmån för Kattskyddet i Eskilstuna kommer nästa laddning:
img103
En ljuvlig silvergrå kattbädd i alcantara, en sorts fuskmocka som är jättelätt att hålla ren och katthår kan man enkelt torka ur med en fuktig trasa. Innermått ca 35 x 35 cm, yttermått 55 x 50 cm. Och den lilla scarf-missen, som kan säga MJAU om man trycker på magen, följer också med!
Jama ditt bud i en kommentar!

Tack till Nalle, som skänkt fårskinnet och kattbädden! Puss till Sören också!
Tack till Marina på Kattprylar, som skänkt den lilla jamkatten!
Tack Stora matte som fyndade träkatten på okänt ställe… Jag hittade den i hennes KattSaksLåda och där finns mer att göra auktion av längre fram, hi hi!

Auktionen pågår till onsdag kväll 9/2 kl 21.00. Inga fraktkostnader tillkommer – lite Wikki Goodies följer med som vanligt!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

25 reaktioner till “Wikki Auktion Time!!!!”

  1. Jag missade ju Nikitas blogg bara för att vi höll på att flytta, så jag jamar i med 300:- för Auktion nr 2
    *nosbuffar*

  2. Mjau! Vi hittade just dessa båda auktioner! Å Matte blev skogstokig…fnissjam vi ligger just nu på det fina Wikkiskinnet båda två ..å då tyckte Matte att vi kanske skulle behöva ett till…Fast den grå bädden e ju superfin också….

    Nog jamat, vi bjuder 700 på nr 1, skinnet och så bjuder vi 600 på nr 2 bädden!

    tasskramar

    Indra och Bastian

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *