Kattjobb på våldsroteln hos polisen

Folkbladet i Norrköping berättar att polisen där har fått ta hand om en vanvårdad tovig och utmärglad perserkatt!

Jag jamar hedersjam för den kvinna som sett hur katten farit illa och sett allt eländigare ut – så i onsdags tog hon resolut med katten till polisen, som genast omhändertog den. Bra gjort!

”Den vägde knappt två kilo. Det är lite för en katt av persertyp. Och pälsen var tovig och glanslös.” sa Thomas Månsson, chef för våldsroteln vid polisen i Norrköping. Katten togs till djursjukhuset som konstaterade att den åt med god aptit och i övrigt verkade frisk.

Anmälan om djurplågeri har upprättats och kattens framtid avgörs av länsstyrelsen som ska kontakta ägaren. Jag hoppas verkligen att de kontaktar ett bra KattHem istället som kan hjälpa persern att få en ny  bra ägare!pers
Mjau, nytt hem snarast tack! *buff*

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

15 reaktioner till “Kattjobb på våldsroteln hos polisen”

  1. Dumma människor som inte förstår att ni är det bästa som finns och som man skall vara stolt över att bli ägda av.
    Häftig bild förressten.

    Nospuss Sötis
    Nalle

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *