Vi börjar med….

img_b24
…kassarapporten?      Stopp, vi måste börja med det viktigaste:

Med att jama ett
STORT TACK-MJAU till ”NERK”

Nerikes Kattklubb – för att Örebro Katthem alldeles gratis (!) fått förmånen att ha ett bord på januariutställningen som hölls i helgen! Det ger oss ett fint tillfälle att informera om katthemmet och verksamheten, och vi fick sälja lite lotter och saker samt få lite bidrag i insamlingsbössan!

Örebro Katthem är verkligen oerhört glada över detta stöd som är värt mer än man kan beräkna! *spinner*

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *