Jag fick Sörens Tullepaner!

Mjau jag är så stolt över min kompis Sören! Tänk att han var en kattunge som tillsammans med sina syskon bara skulle avlivas! Vilken tur att Maritha på katthemmet Kompis fick tag i dem och räddade Sören, så att han fanns där, när Nalle och Lasse bestämde sig för att söka sig en MarknadsKatt!!!

Och igår tassade han sig in i domarnas hjärtan på NERKs kattutställning och blev BIS Korthårskatt! Det är inte småkattigheter, det! Å tänk vad stolta matte Nalle och husse Lasse och de andra katterna hemma i Klakebäck måste vara! För att inte tala om alla på Kompis!!!

Dessutom skulle ni ha hört NERKs speaker Eva Porat presentera ”katten Sören Fernström – Fernström undrar verkligen vad han fått det efternamnet ifrån?!”… *fniss*

Så Sören är nu stolt innehavare av en liten NOM-pokal och en större BIS-pokal (Jag ska be matte lägga in bilderna lite senare!) och så fick han en blombukett tullepaner också. Men tänk dem fick faktiskt jag! *nosrodnad* Tack Sören!!!imgb214

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

15 reaktioner till “Jag fick Sörens Tullepaner!”

  1. Naw……….Såå sött av Sören,men…
    Du Wikki,smaka inte på Tulpanerna för…De e inte goda 😉

    // Jam Kram & NosePûssar till er………….

    1. Hi hi Sören han smakade på tullepanerna och han varnade mej – de var inte goda. Men Nova säger att de är roliga – när de börjar bli lite vissniga så är det kul att tassa loss kronbladen! Hihi! NosPuss Wikki

  2. Oh, vad roligt. Jag hade ju äran att få hälsa på Sören i lördags och jag kan intyga att han var en värdig vinnare! Och en sån hade man tänkt avliva!

  3. Jippi, vad kul att Sören äntligen vann i en utställning och att även bli BIS, det är stort. Och du Wikki är värd alla tullipaner i världen för ditt underbara arbete med att hjälpa diverse katthem. Nospuss!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *