Grundlig rapport från helgen

…kommer nog i morgon, när vi fått sova ut?!!!

Det blev två fulla billaster med saker att ta med från ?  kattutställningen – 2 härliga ?  lass med mat och sand – gick direkt ned till Örebro katthem! Plus sköna slantar i inskramlingsbössor och lotteriförsäljning ? som går 100 % till detsamma. ? ? ?

Vi lovar att skriva en ordentlig lista, redovisa noggrannare och tacka alla – men i morgon som sagt… Zzzzzzzzzzzzzzzzzz….

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *