Skylttillverkning

Igår kväll var det skyltfixande på programmet – det går åt mer skyltar än man tro för att ha ett lotteribord nästa helg på NERKs utställning… Först ska det ju vara en skylt så att folk hittar dit:

skylt_ute

och en information vid bordet:

vi1

Kvar är att sätta ihop en skylt där det ska stå ungefär ”Ja tack, vi gärna tar emot kattmat och kattsand! Lägg här i tunnan!” för många gånger vinner utställare foder och annat som deras katter inte behöver och då är de vänliga och skänker det – vilket är guld värt för ett fattigt katthem! Och skräpkartongen ska ju synas vad den är till för:

skrp_liten

Nu ska här vikas 200 informationsbroschyrer också… Hoppas det räcker?! Nej förresten, hoppas allihopa går åt och gör nytta!!!!!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

10 reaktioner till “Skylttillverkning”

  1. Vad roligt att ni ordnar detta. Det är jätteviktigt att vi alla katthem visar oss så mycket som möjligt, så människor förstår både att vi finns och att vi behöver hjälp. Lycka till!

    1. Mjau, jag tror att Stora matte kan bidra med ett gäng av den första skylten i A3 till er också!!!
      NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *