Undrar hur jag såg ut som liten…

Eftersom jag INTE blev reklamerad när jag kom till detta hem, så började jag fundera på vad som inte fungerat i alla de andra sju hemmen som jag varit i under mina första år… Jag måste väl nästan i alla fall ha varit söt som liten – ungefär så här:

Det måste ju ha varit något i den här stilen? *spinner*

Du hittar fler filmsnuttar på charmiga Holly här. Det som bekymrar mig är att hon har redan varit hos sin nya familj i tre veckor och hon ser alldeles för liten ut för att vara ifrån sin mamma…

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

10 reaktioner till “Undrar hur jag såg ut som liten…”

  1. Hahaha…vilken go kisse!

    Har du varit i sju olika hem! Stackars dig. Jag har bara varit i tre men tyckte det var illa nog. Så bra att du till slut hittade rätt matte.
    Mullakram!

    1. Mjau, det bästa vore väl ändå om alla katter hittade sitt rätta Hem snabbt och enkelt – men världen är lite komlpicerad… Skönt att vi är på Rätt Hem nu, eller hur, Mulla!? NosPuss Wikki

    1. Mjau då känns det som att vi är fler som ser samma sak… Men alla länder har ju inte 12veckorsregeln som vi har här…. Tyvärr! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *