En unik bildserie lekande katter

Helt sanslöst kul har de här ganska jämnspelta katterna i vild lek:

katthumb1
katthumb2
Hela bildserien med massor av fler fanTASStiska bilder hittar du här!katthumb
katthumb3
Jag har försökt spåra vem fotografen är, för att få veta mer om katterna, men inte hittat några uppgifter, tyvärr!rammel
Leken är häftig men utan klor, även om tassarna är utspärrade, så det syns att det är fredligt kattbus. Njut av  bilderna!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

10 reaktioner till “En unik bildserie lekande katter”

    1. Mjau kikade du på länken och såg alla bilder?! Visst är det cool! *buff* TassKram Wikki PS Men du har ju också fina bilder på din blogg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *