Det bidde en myrslok!

Kolla vilken liten sötnos som sitter på mamma Benitas rygg:

myrslok
Den lilla jättemyrsloksungen föddes runt jul i Eskilstunas Parken Zoo och kommer att sitta på säker plats där på ryggen i stort sett hela första året! Som vuxen kommer ungen att väga runt 30 kilo och då får den ta sig fram på egna tassar! Du kan läsa mer om myrslokar här.

Hej lilla myris, välkommen till världen! *kurr*

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *