Rapport från Husdjursmässan del 3

Ibland får man uppleva speciella stunder och det här ögonblicket på mässan var ett av dem… Jag var i Tasselands monter och hälsade på lurviga Emil och hans svarta burkompis (Som jag tyvärr glömde att fråga om namnet på) – den senare hade mest legat i sin korg och sovit, men kom plötsligt framrusande med en väldig fart och jamade ivrigt:
img_b11
…och så kom där en herre som tog upp honom i famnen – och ni skulle ha sett en glad och kelen katt! För det var ju hans räddare som en gång fångat in honom, det var ett mycket kärt återseende!
img_b12
Nu har jag fått veta att katten heter Orvar och mannen han helt klart gillar heter Henrik! Visst blir man glad!
Tasseland gör en viktig insats för katter på Värmdö med omnejd och jag hoppas de fick in många slantar i sin insamlingsbössa!
img_b13

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

24 reaktioner till “Rapport från Husdjursmässan del 3”

 1. Nu är vi här och tassar ord igen… he he. Vilka vackra kisar! Men du Wikki, har du varit inne på Tasselands hemsida och tittat på slotten eller borgarna de har gjort till sina inneboende? Heeeelt fankattiska!!! Vi hoppas verkligen också att det lagts en riktigt bra slant i deras bössa! Tasskramar

  1. Mjau, ett riktigt KattLekLand! Men… undrar om det är helt igensnöat nu? Hoppas någon skottar så de kan tassa ut lite?! NosPuss Wikki

 2. Nu är vi här och tassar ord igen… he he. Vilka vackra kisar! Men du Wikki, har du varit inne på Tasselands hemsida och tittat på slotten eller borgarna de har gjort till sina inneboende? Heeeelt fankattiska!!! Vi hoppas verkligen också att det lagts en riktigt bra slant i deras bössa! Tasskramar

  1. Mjau, ett riktigt KattLekLand! Men… undrar om det är helt igensnöat nu? Hoppas någon skottar så de kan tassa ut lite?! NosPuss Wikki

 3. Nu är vi här och tassar ord igen… he he. Vilka vackra kisar! Men du Wikki, har du varit inne på Tasselands hemsida och tittat på slotten eller borgarna de har gjort till sina inneboende? Heeeelt fankattiska!!! Vi hoppas verkligen också att det lagts en riktigt bra slant i deras bössa! Tasskramar

  1. Mjau, ett riktigt KattLekLand! Men… undrar om det är helt igensnöat nu? Hoppas någon skottar så de kan tassa ut lite?! NosPuss Wikki

 4. Nu är vi här och tassar ord igen… he he. Vilka vackra kisar! Men du Wikki, har du varit inne på Tasselands hemsida och tittat på slotten eller borgarna de har gjort till sina inneboende? Heeeelt fankattiska!!! Vi hoppas verkligen också att det lagts en riktigt bra slant i deras bössa! Tasskramar

  1. Mjau, ett riktigt KattLekLand! Men… undrar om det är helt igensnöat nu? Hoppas någon skottar så de kan tassa ut lite?! NosPuss Wikki

 5. Flat-cat Wikki ser så naturtrogen ut att man vid en snabb blick faktiskt tror att du sitter där i montern.

  Fina kompisar där. 🙂

  Nosgos

 6. O vad härligt du haft där uppe på Mässan.

  Älskade bara texten om den svarta katten som såg sin räddare.
  Kramisar Nalle

  1. Mjau – missen hade ju bott hos honom en tid och kärleken var så uppenbar! *spinner* Det måste vara lycka! NosPuss Wikki

  1. Mjau, och det säger så mycket om en hittekatts liv – hur väl man kan ty sig till en ny människa och bli förtroendefull! *spinner* TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *