Rapport från Husdjursmässan del 2

Mjau, det var nog ingen på Husdjursmässan som hade sett en Flat Cat förut! Men nu har jag nogsamt hälsat på där per Flat Cat och Stora matte hjälpte till att presentera mig för alla de katthjälpare som var där!
img_b10b
Stockholms Katthem hade ordnat min biljett – tack så jättemycket! Det är en jättefin monter och jag kan berätta att jag köpte ett helt lass av de söta kattdisktrasorna som syns till vänster på bilden att ha som medskick i mina auktionspaket!!! Nu fick jag träffa Chandas, Sullivans och Pumbas matte och flera andra underbart trevliga kattmänniskor!
imgb201
Ni kanske tycker det här är egotrippat att komma och ge ett stort fint katthem som Stockholms en Wikki-affisch (Syns högst upp till höger) men jag gav faktiskt en sådan till massor av utställare och det står med eldröda bokstäver ”Stöd Ditt Lokala Katthem!” och det var vad jag tyckte var JÄTTEviktigt! Så jag klämde in mig bland alla fina saker till salu på deras bord och kurrade så högt jag kunde: Kom hit och köp fina kattsaker, ta lotter och fiska spännande fiskdamm!
img_b
Å det var en härlig dag – jag hoppas också att de duktiga katterna som är med i montern och visar upp sig kan få egna hem snart!!! *spinner*

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

10 reaktioner till “Rapport från Husdjursmässan del 2”

  1. Det var ett mycket kärkommet besök av Stora Matte och FlatCat Wikki!

    Våra representanter för de 4-fota gästerna på Stockholms Katthem, Stina och Markus, stortrivdes i sin bur och så många som varit och hälsat på dem under dessa dagar skulle det förvåna om de inte väldigt snabbt får ett eget hem så snart de är bokningsbara.

    1. Mjau, vi hade en storartad dag! Markus och Stina var jättteduktiga! Och hoppas så klart att någon kanske – av alla vi träffade – kan hitta till oss på NERKs stora utställning här i Örebro i slutet av januari och hälsa på Örebro katthem?! *blink* TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *